Basescu, catre judecatorii CC: aveti de luat decizii importante pentru iesirea din criza

Joi, 10 Iunie 2010, ora 09:54
1083 citiri
Basescu, catre judecatorii CC: aveti de luat decizii importante pentru iesirea din criza

Presedintele Traian Basescu le-a spus, miercuri, judecatorilor CC prezenti la ceremonia de investitura in functie a lui Petre Lazaroiu, ca le ureaza succes in activitate in contextul in care, in perioada urmatoare, vor avea de luat "decizii importante" legate de iesirea Romaniei din criza economica, informeaza Mediafax.

Petre Lazaroiu si-a depus juramantul, la Palatul Cotroceni, pentru mandatul de noua ani de judecator la Curtea Constitutionala. La eveniment au participat presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Roberta Anastase si Mircea Geoana, dar si cinci dintre judecatorii CC, printre care si presedintele interimar, Ion Predescu.

"Doresc mult succes tuturor judecatorilor Curtii Constitutionale, mai ales ca, in mod cert, in perioada urmatoare, veti avea de luat decizii extrem de importante pentru iesirea din criza a Romaniei. Oricum, profit de aceasta ocazie pentru a va multumi pentru activitatea dumneavoastra in primul meu mandat si in inceputul celui de-al doilea mandat", le-a spus Basescu judecatorilor CC prezenti la Cotroceni.

#basescu, #cc, #criza, #iesire, #judecatori, #masuri , #stiri Traian Basescu