Basescu: bancile dau dovada de obraznicie

Joi, 05 August 2010, ora 00:00
1367 citiri
Basescu: bancile dau dovada de obraznicie

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu ii place modul in care bancile "se derobeaza de la orice raspundere pentru situatia in care au adus Romania" , iar acum dau "lectii", adaugand ca acestea afiseaza "un tip de obraznicie", potrivit Newsin.

Seful statului a declarat, la postul public de televiziune, ca Romania a inregistrat, in perioada 2007-2008, o crestere economica "bolnava", care a fost stimulata si de banci.

"Economia se poate relansa, dar pana nu se stabilesc echilibrele macroeconomice, nu e o relansare sanatoasa. Noi am avut o crestere bolnava in 2007-2008, stimulata si de bancile care acum tipa si ne dau lectii. Eu n-o sa apar bancile, nici mie nu-mi place modul cum se derobeaza de orice raspundere pentru situatia in care au adus Romania.

Ei dadeau cu buletinul credite, ei erau avertizati de guvernator si acum dau lectii la televizor, ceea ce e tipul de obraznicie al celor care au dezechilibrat bugetul Romaniei si acum dau lectii", a afirmat Basescu. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii (BEI) îşi va relaxa regulile privind împrumuturile pentru proiecte cu utilizare duală, militar-civilă, pentru a finanţa mai multe investiţii legate de...
#basescu, #banci, #credite , #stiri Traian Basescu