Basescu: Am incredere in echipajul navei Romania si o voi duce linistita in port dupa furtuna

Sambata, 07 Noiembrie 2009, ora 22:51
1530 citiri
Basescu: Am incredere in echipajul navei Romania si o voi duce linistita in port dupa furtuna

Presedintele Traian Basescu a comparat Romania, in discursul sustinut, sambata, la mitingul electoral de la Timisoara, cu o nava pe care o comanda, iar criza economica a asemanat-o cu o furtuna peste care aceasta nava va trece.

"Eu privesc la criza ca la o furtuna si ma simt comandant pe cea mai mare nava, cu numele sfant «Romania». Aceasta nava are un echipaj de 22 de milioane de oameni si are un comandant care tine ferm carma in mana. Am incredere in echipajul navei Romania si o voi duce linistita in port dupa furtuna. Sa aveti si voi incredere in comandant", a spus Basescu, in discursul sustinut la mitingul electoral din Parcul Rozelor din Timisoara.

Seful statului a spus ca Romania se afla intr-o perioada de criza economica, insa se asteapta la o crestere a economiei in trimestrul doi al anului viitor.

"Suntem intr-o perioada de criza economica, care nu afecteaza doar Romania, ci toata lumea. O sa trecem peste ea, la anul in trimestrul doi cand o sa realizam o crestere a economiei", a spus el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#basescu, #romania, #alegeri, #electorale , #stiri Traian Basescu