Basescu a semnat numirea lui Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 13:22
1316 citiri
Basescu a semnat numirea lui Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Andrei-Dominic Gerea in functia de ministru al Economiei. Ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc la Palatul Cotroceni la ora 17.00.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 16 octombrie a.c., Decretul pentru numirea domnului Andrei-Dominic Gerea in functia de ministru al Economiei", informeaza Presedintia.

Andrei Gerea, lider al grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, a fost propus de PNL pentru functia de ministru al Economiei, post ramas vacant dupa demisia lui Varujan Vosganian.

Varujan Vosganian si-a anuntat in 7 octombrie demisia din functia de ministru. El a facut acest anunt dupa ce a iesit din cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o sedinta a liderilor PNL la care au participat si premierul Victor Ponta si liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Demisia a fost prezentata la scurt timp dupa votul dat in Senat de respingere a solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Vosganian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gerea ministru Economie, #Gerea numire ministru, #Andrei Gerea ministru Economie , #stiri Traian Basescu