Traian Basescu discuta la Bruxelles cu Barroso, presedintele CE

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 08:51
1596 citiri
Traian Basescu discuta la Bruxelles cu Barroso, presedintele CE
Foto: realitatea.net

Presedintele Traian Basescu se va intalni la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, urmand ca cei doi sa sustina in cursul zilei de vineri o declaratie de presa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Seful statului va participa, vineri, incepand cu ora 13,40 (ora Romaniei) la sediul Comisiei Europene, la un dejun de lucru cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, iar de la ora 14,30 (ora Romaniei) cei doi oficiali vor sustine o declaratie de presa.

Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca presedintele Traian Basescu va avea vineri o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, conform calendarului de evenimente al CE.

"Discutiile vor acoperi o serie de chestiuni curente europene. Dupa un pranz de lucru, va avea loc o scurta conferinta de presa", a spus Mark Gray.

Pe 9 februarie, presedintele Traian Basescu declara ca la intalnirea pe care o va avea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ii va prezenta acestuia proiectul Cluj Innovation City in vederea obtinerii unei finantari din fonduri europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire Basescu Barroso, #Basescu intalnire presedintele CE , #Presedintele Romaniei