Traian Basescu catre Parlament: Adoptati urgent legea asistentei sociale

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 12:24
917 citiri
Traian Basescu catre Parlament: Adoptati urgent legea asistentei sociale

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului adoptarea urgenta a legii privind statutul magistratilor si a legii asistentei sociale.

Seful statului a trimis luni, Camerei Deputatilor si Senatului, o scrisoare in care le cere sa adopte "cat mai urgent posibil" acte normative care "ar duce la indeplinirea de catre Romania a conditionalitatilor din ultimul Raport de tara privind progresele in domeniul justitiei si combaterii coruptiei" :

1. Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara;

2. Proiectul legii asistentei sociale.

Seful statului scrie in documentul trimis parlamentarilor ca aceste proiecte, odata adoptate, ar imbunatati cadrul legislativ in materia reformarii sistemului judiciar din Romania si s-ar inscrie in indeplinirea de catre Romania a conditionalitatilor si recomandarilor prevazute in ultimul Raport de tara privind progresele Romaniei in domeniul justitiei si combaterii coruptiei."

#Basescu scrisoare parlament, #scrisoare legea asistentei sociale, #scrisoare legea magistratilor , #Presedintele Romaniei