Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor

Luni, 26 August 2013, ora 14:10
1696 citiri
Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, anunta Administratia Prezidentiala.

Europarlamentarul Ramona Manescu siDeputatul Nini Sapunaru si au fost nominalizarile pe care PNL le-a inaintat premierului Victor Ponta. Acesta a declarat ca este de acord cu numirea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor si ca va trimite Presedintiei o propunere in acest sens.

Ramona Manescu este de formatie jurist si europarlamentar din 2007. Este membra a grupului ALDE din Parlamentul European, fiind coordonator in Comisia pentru Dezvoltare Regionala si membru in Comisia pentru Ocuparea Fortei de Munca si Afaceri Sociale.

De asemenea, face parte din delegatiile Parlamentului Eurpean pentru relatiile cu Peninsula Arabica si Japonia. Manescu este membra a Partidului National Liberal din anul 1990.

#Ramona Manescu Transporturi, #Basescu decret Transporturi, #ministru Transporturi Ramona Manescu , #Presedintele Romaniei