Traian Basescu se va intalni mai des cu Guvernul si cu BNR

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 22:07
1177 citiri
Traian Basescu se va intalni mai des cu Guvernul si cu BNR

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca intalnirea cu reprezentanti ai Guvernului si ai BNR a vizat pregatirea Consiliului European de miercuri, dar si viitoarea vizita a FMI si CE in Romania si situatia economica interna, si a precizat ca doreste astfel de intalniri mai frecvent in viitor.

"Am facut impreuna o analiza a situatiei economice din UE si din regiune in general. Am discutat legat de absorbtia fondurilor europene. Un punct extrem de important de discutie a fost legat de posiblitatea pe care o are bugetul de stat, dar si piata bancara din Romania, de a sustine un deficit bugetar si, daca da, unde ar trebui sa se situeze acest deficit pentru anul 2012", a spus Basescu.

Presedintele a mai spus ca in cadrul intalnirii s-a facut o informare si cu privire la desfasurarea Consiliului European de duminica, discutandu-se si pregatirea celui de miercuri. Mai mult, s-a atins si subiectul intalnirii de marti cu presedintele CE Jose Manuel Barroso pe tema fondurilor europene, dar si al misiunii viitoare a FMI si UE in Romania.

"Acest tip de discutie il voi genera si in perioada urmatoare, poate mai frecvent ca de obicei", a precizat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#traian basescu fmi, #Traian Basescu intalniri Guvern , #Criza economica