Top 10 masini pentru femei

Vineri, 07 Martie 2008, ora 14:09
40649 citiri
Top 10 masini pentru femei

Femeile prefera masinile agile, cu vizibilitate buna si usor de condus. Multe vor sa stea la "inaltime", adica scaunul sa fie pozitionat mai sus, cauta mult spatiu de depozitare, un pret rezonabil si costuri mici pentru intretinere si reparatii. Esential este si spatiul destinat banchetei din spate, dar si siguranta pe care o ofera masina. In plus, multe femei vorbesc despre doi factori importanti: confortul si buna dispozitie, atunci cand sunt la volan. Urmatoarele 10 masini indeplinesc aceste criterii, in functie de gusturi, stilul de viata si venit.Ford Focus

 

Ford Focus este diferit de restul masinilor Ford vandute in Statele Unite sau Canada, pentru ca a fost fabricat de divizia Ford din Europa, special pentru batranul continent.

Habitaclu inalt, pozitie comoda la volan, un interior spatios, totul se datoreaza vastei istorii a lui Focus, pentru care nu platesti ca pentru o marca europeana de lux.

 

 

Honda Civic

Honda Civic este peste tot si pe buna dreptate: este economica, usor de condus si merge ca un ceas elvetian. Mai mult decat atat: este o masina bine dotata si care se revinde foarte bine si usor. Civic este o investitie buna atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

O podea complet plata face din Honda Civic o masina confortabila si practica. Modelul hibrid si cel care functioneaza cu gaz sunt variantele perfecte atat pentru buzunar, cat si pentru mediu. Fara indoiala, Honda Civic este liderul clasei mici.

 

Honda Fit

Putine masini se pot compara cu proportiile unei Honda Fit. In America si Canada, este una dintre putinele masini subcompacte.

Fit este foarte utila in zonele urbane, marimea sa permitandu-i sa se strecoare printre masini si sa ocupe spatii mici de parcare. Consuma putin, motorul de 1,5 litri fiind destul de puternic, chiar si cu transmisie automata, iar calitatea Honda garanteaza durata mare de viata.

 

Mazda 3

Modelul compact Mazda 3 este o combinatie intre stil, spatiu si placerea de a conduce, atuuri rar intalnite la aceasta clasa. Varianta cu 4 usi costa mai putin, dar specialistii recomanda modelul cu 5 usi pentru ca este mult mai practica, si are mai mult spatiu pentru o familie numeroasa.


Mazda MX-5 Miata


Mazda Miata este o masina excelenta pentru doamnele care nu au copii, dar si o perfecta "second car" pentru mamici.

Putine masini ofera o combinatie atat de fericita ca placerea de a le conduce si consumul foarte mic. Desi nu are un interior spatios, Miata iti ofera totusi exact atata spatiu cat ai nevoie pentru un weekend in doi sau pentru o fuga pana la gradinita.

 

 

 

Mercedes-Benz E-Classe


Pentru o astfel de masina merita sa muncesti oricat. Mercedes-Benz E-Classe iti ofera stil.

Aceasta masina are dimensiunile ideale: destul de incapatoare pentru o familie cu copii, dar suficient de mica pentru a se strecura usor prin traficul urban si pentru a usura parcarea.

Mercedes-Benz E-Classe este modul ideal de a te rasfata.

 



Nissan Sentra

Este stiut faptul ca femeile sunt mult mai practice decat barbatii, iar Sentra este una dintre cele mai practice masini compacte sedan de pe piata.

Nissan Sentra ofera mult loc pe bancheta din spate, o transmisie variabila continua si un consum mai mic fata de o cutie manuala.

 

 

 

 

Subaru Forester

Forester este la limita dintre un sedan si un SUV, dar spre deosebire de majoritatea crossover-urilor, acest model face totul excelent. Pe sosea este performant si usor de condus; in afara soselei face fata cu brio monstrilor numiti generic SUV.

Iar cand vremea se inrautateste, Forester este cel mai bun imblanzitor de drumuri alunecoase. In plus, Forester ofera mult spatiu de depozitare si un consum redus.

Un dezavantaj al Forester ar putea fi designul mai putin reusit si spatiul limitat pentru locurile din spate. Cu toate astea, este un model remarcabil.


Toyota Camry

Exista motive intemeiate pentru care Toyota Carmy este si va fi una dintre cele mai bine vandute masini din Statele Unite. Aceasta masina face totul la superlativ. Este incapatoare, silentioasa, confortabila si puternica.

Modelul din 2007 ofera mai multe alternative decat oricare alt automobil. Majoritatea cumparatoarelor a preferat un pret rezonabil si o dotare buna, adica modelul Camry LE , dar nu treceti cu vederea Camry Hibrid, luxoasa Camry XLE si varianta sport Camry SE.


Volkswagen Jetta

Modelul compact sedan de la Volkswagen ofera personalitate femeilor independente, un atuu pentru femeile de cariera si mult spatiu mamacilor.

Multe reprezentante ale sexului frumos au ales varianta turbo, care are acelasi tip de motor ca VW GTI - variant boy-race, dar si modelul diesel-powered Jetta TDI.

 

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...