Castigi putin, pierzi putin

Joi, 04 Octombrie 2007, ora 09:21
1190 citiri

Mai rapida si aratoasa decat celelalte versiuni, Toyota Yaris TS e si considerabil mai putin confortabila decat acestea. Si sensibil mai scumpa.

Daca vrei un Yaris mai vioi si putin diferit de versiunea standard, atunci TS este pentru tine. Cea mai noua si totodata cea mai puternica intruchipare a modelului japonez de clasa mica nu vine doar cu plusuri. Mai bine zis, tocmai pentru ca a castigat intr-o parte (personalitate si forta), a pierdut in cealalta (accesibilitate si confort).

Aspectul exterior a fost mult imbunatatit fata de ceea ce se poate vedea la echiparile inferioare. Coborarea suspensiei si montarea unor jante de 17 inchi, care, pe acest model micut, arata chiar mai mari decat sunt, confera TS-ului un aer aproape serios. Imaginea speciala, dar deloc stridenta, este sustinuta prin setul de bare fata-spate modificate, pragurile laterale si ornamentul cromat al evacuarii. Cea mai reusita tusa poate fi insa grila fata in forma de stup.

La interior, modificarile sunt discrete. Revenirea indicatoarelor analogice, luminate intr-un auriu odihnitor trece lejer drept principala noutate. Scaunele sunt o idee mai bine profilate, dar pozitia la volan este aproape nefiresc de inalta.

Din cauza cauciucurilor cu talon ingust si a suspensiilor mai rigide, orice imperfectiune a caii de rulare se resimte violent in habitaclu. Un drum cu piatra cubica abordat cu o viteza apropiata de cea maxima permisa in localitati iti lasa impresia ca ai conduce un picamar. Pe de alta parte, directia este mai prompta, iar tinuta de drum considerabil imbunatatita.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=325228>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...