Aveo si 207 vor fi vedetele ieftine ale anului viitor

Sambata, 26 Noiembrie 2005, ora 07:15
1024 citiri

Anul 2006 va consemna destule lansari importante ale unor masini accesibile ca pret. Pentru romani, acestea vor fi alternativa la Logan.O masina importanta pentru piata noastra este Chevrolet Kalos. Anul viitor, cel putin pe pietele occidentale, Kalos va avea un urmas, denumit Aveo. Vor exista, ca si pina acum, o versiune hatchback si una in trei volume. Motoarele pe benzina vor avea 1,2 si 1,4 litri, un diesel fiind, de asemenea, in plan. Aveo se distinge clar de predecesorul sau si Chevrolet spune ca tot ce are in comun cu acesta din urma ar fi parbrizul, geamurile fata si citeva elemente din platforma. Daca Daewoo Craiova va fi cumparata de GM-DAT, exista sanse ca Aveo sa se produca si in Romania.

Viitorul model Peugeot de clasa mica se va numi 207 si va veni in primavara lui 2006.

207 intra in scena

Va fi construit pe platforma lui Citroen C3 si va fi mai lung decit 206. De la noul model se asteapta calitate imbunatatita a habitaclului si echipamente noi. Unele motoare vor fi preluate de la C3, insa gama va include, in final, noi motoare in patru cilindri, dezvoltate in parteneriat cu BMW si care se vor regasi si pe Mini. In plan mai sint varianta estate, denumita SW, plus versiunea sport RC, cu un motor de 2 litri ce va furniza 190 de cai-putere. Noul coupe-cabrio, CC, isi va face debutul spre sfirsitul lui 2006.

Toyota si VW au masini mici

2006 se anunta un an plin si pentru Toyota. Vor fi lansate noua RAV4 si Yaris.

Yaris, unul dintre best-sellerurile gamei Toyota, va avea un urmas. Acesta va imparti platforma cu noul Daihatsu Sirion. VW planuieste sa aduca in Europa, in 2006, modelul Fox, produs in Brazilia. (A.G.)

Cotidianul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...