Politicienii, printre miliarde si scandaluri - vezi ce averi au

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 13:41
3104 citiri
Politicienii, printre miliarde si scandaluri - vezi ce averi au

Politicianul roman nu este mai niciodata un functionar al statului care traieste din salariu si pune inainte de toate interesul cetateanului.

Cei mai intreprinzatori dintre oamenii politici si-au dezvoltat afaceri proprii sau au facut investitii inteligente, care acum ii plaseaza printre cei mai bogati oameni ai tarii.

Averea politicienilor a fost mereu subiect de discutii aprinse. Fie ca omit trecerea unor sume in declaratiile de venit, fie ca transfera proprietati si afaceri pe numele membrilor familiei, ei au fost implicati, in fiecare an, in diverse scandaluri. Cu toate acestea, politicienii prospera in continuare si se mentin in clasamentele celor mai avuti.

Iata care sunt cei mai bogati politicieni din Romania, potrivit clasamentului Top 500 de miliardari romani, realizat de revista Forbes:

1. Robert Negoita: 60-70 milioane de euro

Impreuna cu fratele sau Ionut, deputatul PSD de Teleorman detine grupul de companii Rin. Cei doi au patru hoteluri in Bucuresti si in Otopeni, care au obtinut, in 2010, o cifra de afaceri de 14,1 milioane de euro.

Citeste mai multe despre Politicienii, printre miliarde si scandaluri - vezi ce averi au pe Ziare.com.

#avere politicieni Forbes, #top Forbes politicieni , #Top Miliardari Romania