INSOFT Development & Consulting - in elita companiilor europene

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 15:25
3892 citiri
INSOFT Development & Consulting - in elita companiilor europene

INSOFT obtine primul loc la sectiunea "Rising Star" in cadrul competitiei "Deloitte Central Europe Technology FAST 50 2013".

Evolutia remarcabila a companiei INSOFT Development & Consulting a fost apreciata la nivel international, in cadrul competitiei care premiaza cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune. Aflata la cea de-a 14-a editie, Technology FAST 50 a devenit o competitie reper pentru industria de profil din Europa Centrala, prestigiul adus finalistilor fiind cu atat mai mare cu cat criteriul principal de selectie este proprietatea intelectuala.

In cadrul competitiei exista o categorie distincta - "Rising Star" - ce se adreseaza companiilor tinere, in plina ascensiune, care sunt operationale de cel mult cinci ani.

"Felicitam compania INSOFT Development & Consulting pentru debutul sau exceptional in clasamentul Deloitte Technology FAST 50", spune Alina Mirea, Partener Audit, specializata in industriile Tehnologie, Media si Telecomunicatii. "Este o dovada in plus ca firmele locale ce isi desfasoara activitatea in sectorul tehnologic inregistreaza performante comparabile cu cele ale companiilor din Europa Centrala. Desi este o companie tanara, rezultatele obtinute de INSOFT ne determina sa o consideram un candidat promitator pentru editiile viitoare ale clasamentului nostru".

Ascensiunea INSOFT s-a bazat pe o strategie de afaceri solida si pe o serie de alti factori-cheie: extinderea continua a expertizei echipei de specialisti, investitii consistente in

proiecte de cercetare si dezvoltare, implementarea unor solutii IT inovatoare. Toate aceste elemente au condus la crearea unui cadru adecvat pentru abordarea de proiecte importante cu mii de beneficiari, contribuind decisiv la cresterea afacerii.

"Suntem onorati sa primim aceasta distinctie din partea Deloitte si mandri totodata ca am reusit sa construim o companie IT romaneasca de valoare, cu performante deosebite la nivel european. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale organizatorilor acestei competitii, intregii echipe INSOFT, precum si tuturor partenerilor si clientilor nostri, care ne-au onorat cu increderea lor", a declarat Cristian Aciubotaritei -Director General al INSOFT Development & Consulting.

Opt tari participante la Deloitte Central Europe Technology FAST 50

Anul acesta, la competitia "Deloitte Central Europe Technology FAST 50" au participat

companii din opt tari: Ungaria, Republica Ceha, Polonia, Slovacia, Romania, Serbia, Croatia si Lituania.

Romania s-a alaturat acestui proiect pentru prima data in 2008 si de atunci si-a consolidat in mod sustinut nivelul de reprezentativitate, in momentul de fata ocupand locul 3 in regiune, cu sase companii, dupa Polonia (22) si Ungaria (8).

Infiintata in 2008, INSOFT Development & Consulting este o companie IT privata din Romania, aflata in continua dezvoltare. INSOFT se numara printre principalii integratori de sisteme informatice complete din Romania, oferind solutii informatice avansate in domeniile guvernamental, educational, sanatate si pentru mediul de afaceri, atat in plan local cat si international.

#INSOFT Development Consulting, #top Deloitte companii tehnologie, #top companii INSOFT Development, #firme IT Romania , #Top Companii