Ugur Yesil, CEO Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019

Vineri, 29 Noiembrie 2019, ora 13:03
7506 citiri
Ugur Yesil, CEO Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019
Ugur Yesil - CEO Kanal D, si Cosmin Stangaciu – General Manager Business Arena

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului, in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019.

Performanta Kanal D a fost celebrata in cadrul evenimentului care premiaza, an de an, personalitati din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin rezultate exceptionale.

In acelasi timp, Business Arena a sarbatorit cei 10 ani de cand publicatia a aparut pe piata media din Romania.

La eveniment au fost prezente si vedete Kanal D, precum Cosmin Cernat, Ilinca Vandici si Silvia Ionita, precum si persoane din managementul statiei.

Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase si printr-o crestere constanta, de la an la an. In 2019, in primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi in audiente, pe targetul National, in Prime Time 20:00-24:00.

Succesul incontestabil din punct de vedere al veniturilor inregistrate, audientei si al perceptiei publice este rezultatul unui management performant, al viziunii unui lider care a reusit, intr-o piata extrem de concurentiala, sa isi motiveze echipa si sa o conduca spre indeplinirea obiectivelor.

#Ugur Yesil, #CEO Kanal D, #CEO anului 2019 , #Top CEO