Camelia Sucu: Craciunul este al copiilor, al parintilor, al prietenilor adevarati

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
5585 citiri
Camelia Sucu: Craciunul este al copiilor, al parintilor, al prietenilor adevarati

Pentru Camelia Sucu, Craciunul inseamna cateva momente frumoase si calde in familie, cateva zile de relaxare si, mai ales, placerea de oferi daruri.

La acest capitol si-a facut temele din timp: a aflat din vreme ce-si doresc cei dragi si s-a pregatit pentru ca adora sa vada uimirea si fericirea din privirea lor atunci cand primesc exact ce si-au dorit.

Mosului i-a cerut sanatate pentru cei dragi si pentru ea, pentru ca de restul se va ocupa sa obtina singura, prin forte proprii, sustine femeia de afaceri intr-un interviu acordat Business24.

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej de evadare din business, dar pentru scurt timp. Adevarata evadare pentru ea va incepe abia la inceputul lunii ianuarie, atunci cand isi ia vacanta pe care uita, de obicei, sa o ia vara, spune Camelia Sucu.

Ce inseamna pentru dumneavoastra Craciunul?

Craciunul inseamna si pentru mine acelasi lucru ca pentru toata lumea, de aceea si puterea Craciunului este atata de mare, ca ne uneste pe toti: ocazia de a fi alaturi de cei dragi, momente frumoase si calde in familie, poate cateva zile de relaxare si mai ales placerea de face daruri.

Mie imi face o mare placere sa daruiesc, mult mai mult decat sa primesc. Imi place sa vad lumina din ochii cuiva drag al carui cadou l-am nimerit bine, imi place sa caut si sa-mi inchipui ce si-ar dori fiecare sau ce i se potriveste.

Cum si unde sarbatoriti Craciunul? Sunteti adeptul Sarbatorilor traditionale sau preferati ceva mai nonconformist?

Craciunul este pentru mine intotdeauna legat de familie. Nu concept sa-l petrec in afara tarii sau departe de cei pe care ii iubesc.

Craciunul este al copiilor, al parintilor, al prietenilor adevarati, de o viata, al celor la care te intorci intotdeauna. Craciunul este al celor care iti sunt alaturi la bine si la greu.

Sunt Sarbatorile de Iarna un moment de evadare din afaceri?

Da, pentru un scurt timp, pentru ca, de regula, intre Craciun si Anul Nou parca se aglomereaza tot anul. Adevarata evadare este pentru mine inceputul de ianuarie cand imi iau o pauza pentru o vacanta, acea vacanta de o data pe an, pe care de obicei uit s-o iau vara.

La inceput de an asta ma ajuta sa-mi fac si bilantul anului care a trecut, sa-mi ordonez in minte planurile pentru anul urmator, sa-mi limpezesc mintea si sa stau putin cu mine insami.

Ce i-ati cerut lui Mos Craciun?

Sanatate pentru cei pe care ii iubesc si sanatate pentru mine. Orice altceva e detaliu si se obtine mult mai usor, eventual prin forte proprii.

Ce fel de Mos Craciun sunteti?

Imi place sa-mi fac temele din timp (sunt foarte constiincioasa aici) in ce priveste dorintele celor dragi: pe cat se poate, aflu din vreme ce-si doresc si ma pregatesc pentru ca ador uimirea fericita din ochii care spun: "cum de ai stiut?"

Dar pentru partenerii de afaceri si angajati?

Incerc sa ma pun omeneste in pielea lor si sa-mi inchipui ce le-ar face placere. Cadourile nu trebuie sa fie sofisticate ca sa fie apreciate, trebuie sa fie potrivite situatiei si date din suflet, iar asta se vede daca le insotesti de fiecare data de o urare sau de o vorba buna.

Cadourile date fara o imbratisare sau fara o privire in ochi parca n-au farmec.

Aveti o urare pentru romani in prag de Sarbatori?

Le doresc ce-mi doresc si mie: sanatate, mai mult optimism, puterea de a trece peste greutati mai usor, sa iubeasca si sa se faca iubiti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#craciun oameni afaceri, #Craciun Camelia Sucu, #cadouri craciun, #sarbatori oameni afaceri , #Top CEO