Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Start la nominalizarile online in cadrul Business Review Awards 2015

Start la nominalizarile online in cadrul Business Review Awards 2015


S-a dat startul la nominalizarile online in cadrul Business Review Awards, competitia in care companiile se pot inscrie pana pe 15 februarie.

Din 2006, publicatia Business Review premiaza povestile de success si rezultatele exceptionale ale oamenilor de afaceri activi pe plan local.

Traditia continua si in 2015 si incepem cu etapa de nominalizari online. Astfel, orice companie/persoana care indeplineste conditiile de eligibilitate, poate fi inscrisa ca nominalizat in una sau mai multe categorii, prin completarea formularului online aferent categoriei pentru care se face nominalizarea. Formularele pentru fiecare categorie in parte sunt accesibile din pagina web a evenimentului.

Termenul limita pentru inscrierea formularelor este 15 februarie, 2015.

Criterii de eligibilitate

Companiile trebuie sa demonstreze ca au un istoric operational de cel putin un an la 31 Decembrie 2014 si obiective investitionale consecvente si pozitive in anul anterior nominalizarii, in concordanta cu criteriile de jurizare specifice categoriei la care aplicati

Categorii BR Awards 2015:

1. SUSTAINABLE BUSINESS PRACTICES

2. ONLINE STRATEGY FOR BUSINESS DEVELOPMENT

3. INNOVATION IN TECHNOLOGY

4. BEST START UP SUPPORTER

5. BEST SMEs FINANCING LINE PROGRAM

6. NEW!BEST MICRO-FINANCING PROGRAM

7. BEST TURNAROUND PERFORMANCE

8. BEST EMPLOYMENT INITIATIVE

9. ENTREPRENEUR OF THE YEAR

10. DEAL OF THE YEAR

11. BUSINESS LEADER OF THE YEAR

12. EXCELLENCE IN BUSINESS

Toate nominalizarile sunt analizate, pe baza unor criterii prestabilite, de catre un juriul format din lideri ai comunitatii de afaceri, experti binecunoscuti in domeniul lor de activitate, atat pe plan local cat si international.

Cine decide castigatorii BR Awards 201

Din juriul BR Awards 2015 fac parte Lucian Croitoru, consilier senior pe probleme de politica monetara, Banca nationala a Romaniei; Viorel Ciocoiu, Consilier Secretar de Stat, Departamentul pentru investitii straine si parteneriat public-privat; Ravinder Takkar, CEO, Vodafone Romania; Cristi Sporis, Vice Presedinte, Raiffeisen Bank; Catalina Rousseau, Presedinte & CEO, BDR Associates; Manuela Furdui, Managing Partner, Finexpert; Felix Patrascanu, Managing Director, Fan Courier; Ion Sturza, Presedinte, Friebourg Capital si actionar Elefant.ro; Matei Paun, Managing Partner, BAC Investment Bank; George Butunoiu, Managing Partner, George Butunoiu Executive Search.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3502 ori