Stolojan: Remanierea nu inseamna nimic pentru PDL, perceptia publica tine de iesirea din criza

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 15:33
1436 citiri
Stolojan: Remanierea nu inseamna nimic pentru PDL, perceptia publica tine de iesirea din criza

Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca remanierea guvernamentala nu inseamna "absolut nimic" pentru PDL, deoarece redresarea partidului in perceptia opiniei publice tine de iesirea din criza, "si nu de inlocuirea unui ministru sau altul".

Intrebat ce inseamna pentru PDL remanierea Guvernului, Stolojan a raspuns: "Absolut nimic, pentru ca redresarea PDL, in perceptia publica, tine de iesirea din criza, de rezultatele care vor fi obtinute in 2011, si nu de inlocuirea unui ministru sau altul".

In opinia liderului PDL, remanierea s-a facut pentru ca "s-a creat o presiune uriasa" asupra Guvernului din partid, din partea parlamentarilor si a mass-media.

Theodor Stolojan a declarat, recent, ca nu sustine remanierea, pe motiv ca acest lucru ar fi o tragere de timp, iar prioritara este iesirea tarii din criza.

"Nu vedeam necesitatea remanierii acum", a explicat Stolojan, aratand ca decizia Colegiului Director al PDL a fost, insa, "o decizie luata in mod democratic".

"Asta a fost vointa PDL, de a face remaniere", a adaugat prim-vicepresedintele partidului.

El a apreciat ca Guvernul, in noua formula, trebuie sa indeplineasca prevederile din Acordul cu FMI si cu CE, mentionand ca remanierea nu va impriedica acest lucru.

Stolojan a mai spus ca Ministerul Muncii trebuie sa vina cu proiectul de Cod social, iar Ministerul de Finante sa continue politicile de austeritate si de reforma fiscala.

"Celelalte sectoare trebuie sa continue descentralizarea si absortia fondurilor europene", a adaugat Theodor Stolojan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stolojan remaniere iesire criza , #stiri Theodor Stolojan