Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Terapia Ranbaxy primeste autorizatia de fabricatie si import, conform normelor europene

Terapia Ranbaxy primeste autorizatia de fabricatie si import, conform normelor europene

Societatea Terapia Ranbaxy a primit autorizatia de fabricatie si import, in conformitate cu normele Uniunii Europene, informeaza un comunicat remis Agentiei Rompres.


'Terapia Ranbaxy devine astfel prima companie de pe piata farmaceutica romaneasca autorizata sa elibereze si sa testeze serii, avand al patrulea laborator de acest gen din tara', a spus Dragos Damian, director general executiv Terapia Ranbaxy.
In decembrie 1999 Terapia a obtinut primul Certificat GMP emis in Romania pentru produse farmaceutice de uz uman, de catre ANM.

In iunie 2006, Ranbaxy Laboratories Ltd. a anuntat finalizarea procesului de achizitie de catre Ranbaxy Netherlands BV a 96,7 la suta din compania romaneasca de produse generice Terapia SA. Operatiunile combinate ale Terapia Ranbaxy au pus bazele celei mai mari companii de produse generice din Romania. Numele comercial al companiei este Terapia Ranbaxy. Cu o cota de piata de 5,6 la suta, Terapia Ranbaxy a inregistrat in anul 2006 o crestere de aproximativ 50 la suta fata de anul 2005.
La nivel comercial, pentru anul 2007, compania isi propune lansarea a peste 40 de produse noi.

In noiembrie 2006, Terapia Ranbaxy a anuntat finalizarea investitiei intr-un nou centru logistic la Otopeni - Bucuresti. Obiectivul investitiei a vizat marirea capacitatii de depozitare a companiei pentru toate produsele in portofoliul Terapia Ranbaxy, precum si oferirea de servicii de antrepozit pentru produsele Ranbaxy importante din India.

Infiintata in anul 1921, Terapia are un nume de marca puternic, cu atat mai mai mult cu cat cheltuielile alocate ingrijirii medicale se ridica la nivelul tarilor Europei Centrale.
Ranbaxy Laboratories Limited este o companie internationala de produse farmaceutice integrata, bazata pe cercetare, cu sediul central in India.

Incursiunea companiei in domeniul Sistemelor Noi de Dezvoltare a Medicamentelor a condus la crearea de tehnologii platforma care au generat un numar de produse aflate in dezvoltare. Compania isi deserveste clientii din peste 125 de tari si are un portofoliu extins de filiale, sucursale si aliante, operatiuni locale in 49 de tari si operatiuni de productie in 9 tari.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 950 ori