Expert international de coaching, in conferinta la Bucuresti

Marti, 06 Mai 2014, ora 15:50
2134 citiri
Expert international de coaching, in conferinta la Bucuresti

Profesorul, psihoterapeutul si expertul in coaching Giorgio Nardone va sustine Conferinta Internationala "Calarind propriul tigru", organizata de Centrul de Terapie Strategica din Romania.

In cadrul acestei conferinte va avea loc si lansarea cartii "Calarind propriul tigru" scrisa de Giorgio Nardone, sambata, 10 mai 2014, la ora 18.30. Evenimentul se va desfasura in perioada 10-11 mai la Crystal Palace Ballrooms.

Dublul eveniment se adreseaza celor care sunt (sau aspira sa devina) promotori si catalizatori ai optimizarii comportamentelor si performantelor umane, "rezolvatorilor" de situatii problematice, manifestate ca dificultati psihologice si organizationale, sau altfel spus, tuturor celor care pot activa ca "agenti ai schimbarii" si care sunt interesati sa-si insuseasca abilitati rezolutive strategice: psihologi, medici, manageri, antreprenori, avocati, consultanti si specialisti in resurse umane.

Moderatorii evenimentului sunt Diana Paula Stoian, psihoterapeut principal in specialitatea "Psihoterapie scurta strategica", reprezentant in Romania al Centrului de Terapie Strategica din Arezzo - Italia, coordonator al Cursurilor de Formare Complementara in Psihoterapie Scurta Strategica si Asist. Univ. Dr. Petrisor Tepurlui, presedintele asociatiei "Institutul de Cercetare si Dezvoltare in Psihologie".

Invitatii speciali ai conferintei internationale de coaching sunt:

  • Costantino Tarducci, Seful Biroului Economic si Comercial, Ambasada Italiei la Bucuresti
  • Dott. Ezio PERARO, Director Institutul Italian de Cultura din Bucuresti
  • Prof. univ. dr. Irina HOLDEVICI, Facultatea de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu
  • Stefan ANDREI, Presedinte European Mentoring and Coaching Council Romania
  • "Oricare din noi adoarme in fiecare seara alaturi de un tigru. Nu poti sa stii daca, la trezire, acesta o sa vrea sa te linga sau sa te sfasie". Acest aforism antic, rod al intelepciunii chineze, ilustreaza relatia complicata a fiecaruia dintre noi cu sinele. In forul nostru interior salasluieste acest tigru, pe care putem invata sa-l strunim, in loc sa ne irosim resursele luptand cu el. Aceasta conferinta isi propune o prezentare a artei rezolvarii situatiilor problematice complicate personale si de grup apeland la stratageme - adica la solutii ingenioase si relativ simple.

    In cadrul conferintei, abordarea instructiv-formativa va fi preponderent de tipul "learning by doing" si cat mai interactiva. Astfel, prin intermediul unor exercitii practice (de exemplificare si insusire a tehnicilor specifice), participantii vor putea deprinde abilitati de comunicare si rezolutive de factura strategica, menite sa confere eficienta sporita interventiilor la nivel individual (psihoterapeutice), in context organizational (coaching) si in domeniul "parenting-ului".

    Metodele de interventie prezentate sunt fundamentate stiintific, dar raspund criteriilor de eficacitate, eficienta, "replicabilitate", "transmisibilitate" si predictivitate. Astfel, se pot obtine rezultate maxime in timpul cel mai scurt posibil, cu un minim de efort depus, in orice domeniu de activitate.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
    Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
    Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
    Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
    Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
    Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
    #conferinta nardone, #nardone coaching , #Management