Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Teodor Melescanu sustine ca industria de aparare nu va fi afectata de criza economica internationala

Teodor Melescanu sustine ca industria de aparare nu va fi afectata de criza economica internationala

Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat, joi, la Arad, ca recesiunea economica existenta la nivel international nu va afecta industria de aparare, aceasta fiind unul dintre pilonii din strategia de depasire a actualei crize economice. "Eu nu consider ca investitiile in materie de aparare sunt investitii care reprezinta pierderi de resurse. Orice investitie in industria de aparare este una care creeaza cerere pe piata, care creeaza locuri de munca si care, pana la urma, reprezinta una dintre caile cele mai bune, impreuna cu investitiile in infrastructura, pentru a depasi perioadele de recesiune economica", a declarat Teodor Melescanu.


Ministrul Apararii a mai afirmat ca recesiunea economica "are ca una dintre caracteristici principale scaderea cererii pe piata". "Daca la nivel guvernamental noi avem intelepciunea sa favorizam si sa incurajam acele domenii care creeaza cerere pe piata, aceasta este una dintre cele mai bune modalitati de a depasi criza economica. Industria de aparare este una dintre aceste zone in care investitiile ne pot ajuta sa depasim o perioada mai dificila. Din punctul meu de vedere nu numai ca recesiunea economica nu ar trebui sa afecteze industria de aparare, ci, dimpotriva, industria de aparare trebuie sa fie unul dintre pilonii pe care ne bazam in depasirea actualei crize", a sustinut Melescanu.


Teodor Melescanu a fost prezent, joi, la Arad, pentru a sprijini candidatii liberali din judet, care vor candida la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1018 ori