Melescanu: Libia nu poate rezista in fata unor puteri militare semnificative

Sambata, 19 Martie 2011, ora 23:01
1841 citiri
Melescanu: Libia nu poate rezista in fata unor puteri militare semnificative

Senatorul PNL Teodor Melescanu a declarat sambata pentru MEDIAFAX ca Libia nu este o tara care sa poata rezista interventiei unor puteri militare semnificative la nivel mondial, el apreciind ca este de vazut care va fi reactia altor tari fata de interventia militara anuntata de Franta.

"Din punct de vedere militar nu cred ca Libia este o tara care poate rezista interventiei unor puteri militare semnificative la nivel mondial", a spus Melescanu.

El a adaugat ca este de vazut care va fi reactia altor tari fata de aceasta interventie militara si cat sprijin va avea interventia.

"Chestiunea este, din punctul meu de vedere, care va fi reactia altor tari fata de aceasta interventie, de cat sprijin se vor bucura aceste actiuni militare si care vor fi implicatiile, ce se va intampla in continuare", a mai spus Melescanu.

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy a declarat, sambata, ca a fost decisa o interventie militara in scopul respectarii rezolutiei Consiliului de Securitate a ONU privind Libia.

Avioanele franceze survoleaza sambata Libia pentru a impiedica "atacurile aeriene" ale fortelor lui Muammar Kadhafi asupra Benghazi si sunt "pregatite sa intervina impotriva blindatelor", a declarat sambata presedintele francez Nicolas Sarkozy, la incheierea unui summit la Paris.

"In acord cu partenerii nostri, fortele noastre aeriene se vor opune oricarei agresiuni din partea avioanelor colonelului Kadhafi impotriva populatiei din Benghazi.

De acum avioanele noastre impiedica atacurile aeriene asupra orasului", a declarat Nicolas Sarkozy. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atac libia, #razboi, #gaddafi, #sarkozy, #avioane franta libia, #atac puteri militare, #teodor melescanu , #stiri Teodor Melescanu