Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Uniqa Asigurari a inregistrat daune de circa 400.000, ca urmare a inundatiilor

Uniqa Asigurari a inregistrat daune de circa 400.000, ca urmare a inundatiilor

Uniqa Asigurari a inregistrat daune de circa 400.000 lei in urma inundatiilor, pentru cele aproximativ 100 de dosare de dauna avizate pana in prezent, a declarat, joi, vicepresedinte al directoratului Uniqa Asigurari, Alfred Vlcek, potrivit Newsin. 

"Am constituit rezerve de dauna de circa 400.000 lei pentru aproximativ 100 de dosare, in urma inundatiilor. Multe daune sunt inca in curs de constatare, iar aceasta suma ar putea creste", a explicat Vlcek.

Reprezentantul Uniqa Asigurari a mai spus ca majorarea TVA va avea ca efect cresterea cheltuielilor asiguratorilor cu daunele.

Facturile de la service-uri contin TVA pe care asiguratorii o platesc, dar nu o recupereaza deoarece tarifele lor nu contin aceasta taxa.

Vlcek a mentionat ca segmentul auto reprezinta 85% in structura portofoliului companiei, iar segmentul non-auto restul de 15%.

"Vrem sa ajungem la o pondere de 20% a segmentului non-auto prin cresterea portofoliului pe segmentul corporate", a mai spus Vlcek.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1470 ori
Citeste mai multe despreUniqa Asigurari daune inundatii