Specialistii Deloitte Romania va invita sa participati la seminarul "Totul despre TVA"

Joi, 22 Martie 2018, ora 15:05
1784 citiri
Specialistii Deloitte Romania va invita sa participati la seminarul "Totul despre TVA"

BusinessMark Event Management alaturi de Deloitte Romania anunta organizarea seminarului "Totul despre TVA", ce va avea loc sub forma a doua module special concepute pentru practicienii in fiscalitate.

Modulul de baza se desfasoara pe 29 martie 2018, iar modulul avansat pe 12 aprilie 2018, la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Specializarea in domeniul TVA a devenit o necesitate pentru profesionistii din cadrul echipelor de taxe ale companiilor.

Complexitatea legislatiei, modificarile frecvente, cerintele de raportare tot mai sofisticate impun atat noi sarcini administrative, cat si o buna cunoastere a materiei de TVA.

In acest context, departamentul de TVA din cadrul Deloitte a structurat seminarul Totul despre TVA in doua module - de baza si avansat - tocmai pentru a le da practicienilor in fiscalitate posibilitatea sa aleaga varianta care raspunde problemelor pe care le intampina din actuala pozitie.

Modulul de baza se adreseaza in principal profesionistilor cu experienta de 1-3 ani care pregatesc raportarile interne si declaratiile de TVA si sunt prezenti in cadrul inspectiilor fiscale.

Modulul avansat vizeaza managerii de taxe cu minim de 3-5 ani experienta care vor sa aprofundeze problematica TVA referitoare la:

  • Provocarile generate de tratamentele fiscale aplicate
  • Managementul riscului in materia TVA
  • Potentialele riscuri de TVA si modalitatile de reducere a acestora
  • Impactul legislatiei vamale asupra tranzactiilor cu bunuri din perspectiva TVA
  • Dobandirea calitatii de exportator in tranzactii in lant
  • Metode de a obtine scutirea de la plata TVA in vama la import
  • Ajustarea valorii in vama si impactul sau asupra TVA
  • Implicatiile TVA in functie de diversi factori in cadrul tranzactiilor cu bunuri
  • Identificarea elementelor relevante in cadrul prestarilor de servicii din perspectiva TVA: ce tip de servicii este prestat, daca este un serviciu complex, cine este beneficiarul serviciilor, daca serviciul nu ar beneficia de o scutire etc.

Experienta ultimilor 12 ani de activitate, de la implementarea Directivei de TVA si pana in prezent, ne-a ajutat sa identificam aptitudinile si competentele de care au nevoie specialistii din departamentele de taxe pentru a naviga cu succes prin labirintul legislatiei de TVA.

De la nivel de junior si pana la nivel de manager ori de CFO, fiecare membru al echipei are nevoie de cunostinte specifice in materie de TVA, explica Raluca Baldea, Director Indirect Tax.

Participantii au oportunitatea de a se intalni cu urmatorii speakeri:

  • MIHAI PETRE - Senior Manager, Servicii Fiscale, Deloitte Romania
  • ALEXANDRU COMANESCU - Senior Manager in cadrul departamentului de TVA, Deloitte Romania
  • RALUCA BALDEA - Director in cadrul departamentului de Taxe Indirect, Deloitte Romania
  • ANA SABIESCU - Manager in cadrul departamentului de TVA, Deloitte Romania

Conferinta se adreseaza directorilor financiari, generali, contabili, consultantilor si expertilor fiscali, auditorilor, analistilor financiari.

Inregistrarea la eveniment se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Seminarul este organizat de Deloitte Romania cu sprijinul BusinessMark Event Management si al partenerilor media: Financiarul.ro, Jurnalul de Afaceri, Ziare.com, Gazetadestiri, Business24, Debizz, Revista Valoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Global Manager, Vox Capital, PRBox, Rbeconnect.

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care ofera clientilor o gama completa de servicii integrate de consultanta.

Compania a dezvoltat o strategie solida, la baza careia se afla o gama diversificata de servicii profesionale furnizate clientilor si un numar considerabil de industrii deservite in intreaga tara.

Deloitte pune la dispozitia clientilor resurse internationale si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea.

Diversitatea este parte integranta a identitatii companiei.

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienti si de asigurare a suportului logistic.

BusinessMark ofera posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gandite si planificate impreuna cu fiecare client astfel incat sa respecte linia de comunicare si strategia de business ale companiei.

Oferim consultanta si suport in implementare in ceea ce priveste obiectivele strategice si de business stabilite pentru eveniment si asiguram managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, productia, dar si optimizarea bugetului.

#seminar TVA, #Deloitte consultanta TVA , #TVA