Romtelecom- noua optiune Confident

Marti, 25 Aprilie 2006, ora 09:31
1131 citiri

Incepand de astazi, 25 aprilie 2006, Romtelecom extinde oferta de optiuni pentru persoane fizice cu optiunea Confident.Prin activarea acesteia, clientul poate sa efectueze, catre un numar pe care il alege din reteaua Romtelecom, apeluri gratuite si nelimitate, indiferent de durata si de numarul lor sau de palierul orar. Optiunea are doua variante: Confident Intra (pentru un numar favorit intrajudetean) si Confident Inter (pentru un numar favorit interjudetean).

Optiunea Confident se adauga abonamentului telefonic de baza, oricaruia dintre abonamentele Confort, precum si pachetului ISDN-2 Optima. Apelurile efectuate catre numarul preferat, definit de client, nu consuma minutele incluse deja in abonament. Tariful pentru Confident Intra este de 4 euro pe luna, iar pentru Confident Inter este de 6 euro pe luna (fara TVA).

Lansarea acestei noi optiuni se realizeaza ca urmare a interesului mare al clientilor Romtelecom pentru optiunile lansate anterior de companie, 25000 de clienti alegand, spre exemplu, din luna februarie 2006, una dintre optiunile Numere Favorite.

Clientii interesati pot dispune simultan de cele doua variante ale noii optiuni, Confident Inter si Confident Intra. Mai mult, pot adauga, suplimentar, pe aceeasi linie telefonica, urmatoarele optiuni: Favorit Intra 100 sau Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, FixMobil sau FixMobil Plus, International 1 sau World, cu mentiunea ca numarul preferat, definit prin Optiunea Confident trebuie sa fie diferit de cele trei numere definite pentru Optiunea Favorit. De asemenea, nu poate fi ales un numar de acces special la Internet ca numar preferat pentru optiunea Confident.

Optiunea Confident poate fi activata oricand, prin apel gratuit la 930 A- Serviciul vanzari si relatii cu clientii persoane fizice, iar dupa activare, selectarea numarului preferat se face, de asemenea, prin apel la 930 si apasarea tastei 4, folosind sistemul automat de comunicare (IVR). Numarul preferat ales initial poate fi schimbat oricand cu un altul, in cazul in care clientul doreste acest lucru. Prima configurare a numarului preferat este gratuita, iar modificarea acestuia este permisa o singura data pe zi si este tarifata cu 1 euro (fara TVA). Modificarea optiunii, in ambele variante, Inter si Intra, este de asemenea permisa o singura data pe zi si este gratuita.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei