Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Regimul special de TVA: Cum se vor inregistra si vor declara taxa contribuabilii in 2015

Regimul special de TVA: Cum se vor inregistra si vor declara taxa contribuabilii in 2015


Regimul special de TVA pentru anumite servicii va fi extins din 1 ianuarie 2015 si asupra altor tipuri de servicii, potrivit unor modificari aduse Codului fiscal, in luna martie.

Avand in vedere ca pana la inceputul anului viitor mai este o luna si jumatate, ANAF a lansat, ieri in dezbatere publica, regulile de inregistrare si declarare a TVA pentru contribuabilii care vor aplica de anul viitor sistemul special de TVA.

Potrivit OUG nr. 8/2014 care a introdus in luna martie noutati in Codul fiscal, regimul special de TVA aplicabil serviciilor electronice se va modifica din 1 ianuarie 2015. Mai exact, regimul special de TVA care in prezent se aplica serviciilor electronice prestate de persoanele impozabile nestabilite in Uniunea Europeana, va fi extins de la anul si asupra serviciilor de telecomunicatii, radiodifuziune si televiziune.

Citeste mai multe despre Regimul special de TVA: Cum se vor inregistra si vor declara taxa contribuabilii in 2015 pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1358 ori