Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fiscul iti poate modifica din oficiu vectorul fiscal cu privire la TVA

Fiscul iti poate modifica din oficiu vectorul fiscal cu privire la TVA


Procedura de modificare din oficiu a vectorului fiscal cu privire la TVA urmeaza sa fie actualizata, potrivit unui proiect de ordin al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Momentan actul normativ este doar in dezbatere publica, fiind dat publicitatii, pe 22 octombrie, si va intra in vigoare doar atunci cand va fi publicat si in Monitorul Oficial.

Prin Ordonanta Guvernului (OG) nr.16/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri fiscal-bugetare, se dispune anularea inregistrarii in scopuri de TVA a societatilor, daca asociatii majoritari sau, dupa caz, asociatul unic au inscrisa in cazierul fiscal infractiuni si/sau faptele prevazute la art.2 alin. (2) lit.a) din Ordonanta Guvernului nr.75/2001 privind organizarea si functionarea cazierului fiscal, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Citeste continuarea articolului pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1639 ori