Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firmele din lista contribuabililor reactivati se pot inregistra in scopuri de TVA de pe 11 noiembrie

Firmele din lista contribuabililor reactivati se pot inregistra in scopuri de TVA de pe 11 noiembrie

Contribuabilii inscrisi in Lista contribuabililor reactivati pot solicita din 11 noiembrie inregistrarea in scopuri de TVA, ca urmare a incetarii situatiei care a condus la scoaterea din evidenta, a anuntat, miercuri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intr-un comunicat preluat de NewsIn.

"In data de 26 octombrie 2009 a fost emis Ordinul presedintelui ANAF nr.1605 pentru aprobarea Listei contribuabililor reactivati.

Ordinul a fost afisat concomitent la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si pe pagina de Internet a Ministerului Finantelor Publice - portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Ordinul intra in vigoare in termen de cincisprezece zile de la data publicarii pe pagina de internet si afisarii la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, conform legii, incepand de miercuri, 11 noiembrie 2009", se arata in comunicatul transmis de ANAF.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 990 ori
Citeste mai multe desprecontribuabili lista tva anaf