Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote lanseaza doua noi planuri tarifare

Cosmote lanseaza doua noi planuri tarifare
Utilizatorii de telefonie mobila au la dispozitie doua noi planuri tarifare standard pentru abonamentele Cosmote: unul cu 90 si altul cu 180 de minute incluse, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila.

Cele doua noi tipuri de abonamente vin in completarea ofertei de sase planuri tarifare deja existente.

Cosmote 90 ofera utilizatorilor 90 de minute nationale pentru 12.5 euro lunar (fara TVA), precum si tarife speciale, de 0.13 euro/minut, in orice retea, pentru minutele de convorbire care depasesc plafonul din abonament. Cosmote 180 include 180 de minute nationale si este disponibil pentru numai 22.5 euro lunar (fara TVA). Tariful practicat pentru minutele suplimentare este de 0.12 euro/minut, in orice retea.

La achizitionarea pacheteleor Cosmote 90 si Cosmote 180, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama vasta de terminale mobile, oferite in mod gratuit, cum ar fi: Motorola V177, Alcatel OT E 260, Sony Ericsson J 200, Sagem myX1-2, Sagem myC2-3.

Cele doua noi optiuni sunt rezultatul interesului crescut pentru pachetele de abonamente ale Cosmote si au fost dezvoltate in conformitate cu cele mai recente tendinte ale pietei, relevate de studiile efectuate de companie privind plaja de minute solicitata de utilizatori, se specifica in comunicat.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 928 ori