CNP aloca 5 mil lei pentru servicii si consultanta tehnica

Duminica, 02 Ianuarie 2011, ora 22:45
1193 citiri
CNP aloca 5 mil lei pentru servicii si consultanta tehnica

Comisia Nationala de Prognoza (CNP) aloca 5 mil. lei, fara TVA, pentru servicii de consultanta si asistenta tehnica pentru derularea proiectului "Intarirea capacitatii institutionale de evaluare si formulare de politici macroeconomice in domeniul convergentei economice cu Uniunea Europeana a CNP", scrie Newsin. 

Contractul prevede achizitia de servicii de asistenta tehnica, servicii de consultanta in cercetare si in dezvoltare, servicii tipografice si servicii conexe, precum si servicii de organizare de seminarii, potrivit unui anunt de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Finantarea se va face prin Fondul Social European in proportie de 85% si de la bugetul de stat restul de 15%.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 februarie 2011, ora 10:00.

"Serviciile de consultanta sunt necesare beneficiarului pentru actualizarea modelelor macroeconomice de prognoza, pentru o mai buna fundamentare a prognozelor pe termen mediu si lung si pentru cresterea competentelor personalului prin utilizarea instrumentelor econometrice", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Cuantumul garantiei de participare este de 50.000 lei, iar garantia de buna executie este de 10% din valoarea fara TVA a contractului. Durata contractului ar urma sa fie de 20 de luni de la data atribuirii.

Companiile ofertante trebuie sa faca dovada ca media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani incheiati (2007, 2008 si 2009) este mai mare de 1 milion de euro.

 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii, #consultanta tehnica, #fondul ocial european, #finantare , #TVA