Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Asistenta tehnica pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud costa 3,6 milioane lei

Asistenta tehnica pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud costa 3,6 milioane lei

CNADNR a semnat cu firmele Serch Corporation si Tecnic Consulting Engineering Romania un contract 3,6 milioane lei, fara TVA, pentru documentatiile de pregatire a lucrarilor pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud, a anuntat vineri compania.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat joi, 18 martie, un contract de asistenta tehnica pentru "Elaborarea studiului de fezabilitate, proiectului tehnic, detaliilor de executie si a documentatiilor de atribuire pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud".

Contractul a fost atribuit, in urma unei proceduri de licitatie deschisa.

Din valoarea totala a contractului, 2,5 milioane lei constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), restul sumei fiind asigurata de guvern, de la buget.

Contractul este parte a proiectului "Pregatirea constructiei variantelor de ocolire Toplita, Tusnad, Sighisoara, Fagaras, Huedin, Barlad, Timisoara Sud", proiect promovat de CNADNR si Autoritatea de Management pentru POS T in cadrul Programul Operational Sectorial Transport Axa Prioritara 2, Domeniul Major de Interventie 2.1. - "Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii rutiere nationale".

Perioada de implementare a contractului este de 15 luni de la data inceperii activitatii.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1438 ori
Citeste mai multe despreasistenta tehnica barlad timisoara sud