Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANAF ramburseaza in martie TVA in valoare de 1,41 miliarde lei

ANAF ramburseaza in martie TVA in valoare de 1,41 miliarde lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a realizat selectia nationala a deconturilor cu optiune de rambursare pentru care exista decizie aprobata, acestea totalizand la 1 martie suma de 1,41 miliarde lei, potrivit unui comunicat transmis marti de institutie, anunta NewsIn.

Aceasta este cea mai mare suma restituita intr-o luna pana in prezent.

In februarie, ANAF a rambursat TVA in valoare de 984,9 milioane lei.

In selectia lunii martie au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA, solutionandu-se prin restituire deconturile a caror vechime este de pana la data de 26 ianuarie 2011", se arata in comunicat.

Potrivit ANAF, deconturile cu compensare si restituire totalizeaza 1,25 miliarde lei, din care se compenseaza suma de 85,3 milioane lei si se restituie suma de 1,16 miliarde lei, in vreme ce deconturile cu compensare integrala sunt in valoare de 159,8 milioane lei.

Totodata, deconturile cu compensare partiala sunt in valoare de 5,3 milioane lei, iar suma de 67 milioane lei se va restitui in perioada urmatoare.

In cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 1,16 miliarde lei, plata efectiva a fost programata in trei transe, respectiv in 8 martie (191,6 milioane lei), in 24 martie (326,8 milioane lei) si in 29 martie (645,4 milioane lei).Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1008 ori
Citeste mai multe despreanaf miliarde milioane rambursari