Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANAF ramburseaza in decembrie TVA in valoare de 1,27 miliarde lei

ANAF ramburseaza in decembrie TVA in valoare de 1,27 miliarde lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a realizat selectia nationala a deconturilor cu optiune de rambursare pentru care exista decizie aprobata, acestea totalizand la 1 decembrie suma de 1,27 miliarde lei, potrivit unui comunicat emis joi de institutie, informeaza NewsIn.

"In selectia lunii decembrie au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA, solutionandu-se prin restituire deconturile a caror vechime este de pana la data de 5 noiembrie 2010", se arata in comunicat.

Potrivit ANAF, deconturile cu compensare si restituire totalizeaza 1,11 miliarde lei, din care se compenseaza suma de 76,2 milioane lei si se restituie suma de 1,03 miliarde lei, in vreme ce deconturile cu compensare integrala sunt in valoare de 159,5 milioane lei.

Totodata, deconturile cu compensare partiala sunt in valoare de 5,5 milioane lei, iar suma de 114,1 milioane lei se va restitui in perioada urmatoare.

In cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 1,03 miliarde lei, plata efectiva a fost programata in trei transe: prima in data de 9 decembrie (193 milioane lei), a doua in 24 decembrie (324,3 milioane lei) si a treia in 30 decembrie (517 milioane lei).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1375 ori
Citeste mai multe desprerambursare tva anaf