Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Modificari la Codul fiscal:

ANAF ar putea verifica o noua categorie de contribuabili

ANAF ar putea verifica o noua categorie de contribuabili


Anumiti contribuabili care se inregistreaza in scopuri de TVA ar putea fi supusi verificarilor Fiscului. Masura este cuprinsa intr-un proiect de act normativ care urmeaza sa modifice Codul fiscal.

Ministerul Finantelor a lansat recent in dezbatere publica un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului fiscal. Documentul contine prevederi care ar putea schimba regulile privind inregistrarea in scopuri de TVA.

Astfel, o noua categorie de contribuabili ar putea fi supusa verificarii criteriilor de inregistrare in scopuri de TVA. Mai exact, toate persoanele impozabile carora li s-a anulat inregistrarea in scopuri de TVA de catre organele fiscale si care solicita reinregistrarea in scopuri de TVA urmeaza sa fie verificate de catre Fisc, se mentioneza in nota de fundamentare a proiectului de act normativ.

Citeste mai multe despre Modificari la Codul fiscal: ANAF ar putea verifica o noua categorie de contribuabili pe AvocatNet.ro/.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1478 ori