Craiova a cerut derogare sa nu mareasca taxele locale in 2013

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 16:16
1639 citiri
Craiova a cerut derogare sa nu mareasca taxele locale in 2013
Lia Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova

Primarul municipiului Craiova Olguta Vasilescu a declarat vineri ca a cerut derogare de la Guvern pentru a nu mari taxele locale in acest an.

"Eu astept o derogare, ca si anul trecut Craiova a cerut o derogare sa nu se mareasca taxele locale cu rata inflatiei, 16%. Anul trecut ne-a venit aceasta derogare, am putut sa ne descurcam foarte bine, avem 180 de miliarde in plus la bugetul localitatii si speram din toata inima ca si anul acesta vom beneficia de aceasta derogare pentru ca noi nu vrem sa marim taxele locale, noi vrem sa ramana asa cum sunt ele la ora actuala.

Sigur ca sunt si unele primarii care nu se pot descurca fara sa creasca taxele locale pentru ca altfel intra in insolventa, dar e de la caz la caz, eu as prefera derogarea ca sa nu maresc taxele nici anul acesta", a spus Olguta Vasilescu la Palatul Parlamentului.

Ea a adaugat ca nu este important daca noile impozite pe constructiile speciale raman la bugetul central sau se duc spre bugetele locale, important este ca acesti bani sa se colecteze.

#taxe locale Craiova, #derogare crestere taxe Craiova, #Vasilescu impozite Craiova , #Taxe locale