Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Taxa radio-TV trebuie platita de firme numai in anumite conditii

Taxa radio-TV trebuie platita de firme numai in anumite conditii


In ultimii cinci ani, mai multe firme au reusit sa obtina, in instanta, anularea taxei radio-TV si sa modifice unul dintre actele normative care reglementeaza plata acestei taxe. Totusi, majoritatea persoanelor juridice trebuie sa o achite in continuare, fapt care le nemultumeste pe multe dintre acestea, in conditiile in care nu beneficiaza de asemenea servicii.

Conform avocatilor, contribuabilii care nu utilizeaza serviciile de radio si televiziune au la dispozitie o singura solutie pentru a nu plati taxa radio-TV.

Taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune au fost instituite de Legea nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si a Societatii Romane de Televiziune.

Citeste mai multe despre Taxa radio-TV trebuie platita de firme numai in anumite conditii. Ce solutii au ele daca nu beneficiaza de aceste servicii pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2551 ori