Vom plati taxa de autostrada in Germania: 2,5 euro pentru 10 zile - Surse

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 19:21
1323 citiri
Vom plati taxa de autostrada in Germania: 2,5 euro pentru 10 zile - Surse
Foto: Ziare.com Arhiva

Guvernul de la Berlin a ajuns la un acord cu reprezentantii Comisiei Europene pentru introducerea vignetei pentru autoturisme pe autostrazile germane, afirma surse citate de presa germana.

In septembrie, Comisia Europeana sesizase Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) in legatura cu planul Germaniei de a introduce taxe pe autostrazi, argumentand ca sistemul este discriminatoriu, dat fiind ca cetatenii germani, spre deosebire de alti europeni, ar fi beneficiat de compensarea platii vignetei.

Comisia Europeana si Germania au ajuns la un compromis, taxa de autostrada urmand sa fie introdusa pentru toate autoturismele. Conform publicatiilor Frankfurter Allgemeine Zeitung si Die Welt, pretul vignetei germane va fi de 2,5 euro pe zece zile, in loc de cinci euro, cat prevedea proiectul initial german. Taxele platite de cetatenii germani ar urma sa fie compensate printr-un sistem de impozitare care va avantaja vehiculele ...citeste mai departe despre "Vom plati taxa de autostrada in Germania: 2,5 euro pentru 10 zile - Surse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#taxa autostrada Germania, #plata vigneta Germania , #Stiri Taxe si impozite