UE pune tunurile pe corporatiile americane: Facebook si McDonald's, printre companiile chemate la raport

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 17:59
1544 citiri
UE pune tunurile pe corporatiile americane: Facebook si McDonald's, printre companiile chemate la raport
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook, McDonald's si Amazon se numara printre companiile care vor participa saptamana viitoare la o audiere in Parlamentul European, pe teme fiscale.

Marile corporatii americane nu sunt vazute cu ochi bune de UE, deoarece fac in asa fel incat sa plateasca taxe mai mici pe Batranul Continent si sa obtina un regim special, arata Bloomberg.

In total, reprezentanti din 11 companii din SUA vor aparea in fata Parlamentului European, pe 16 noiembrie, pentru a raspunde intrebarilor legate de facilitatile fiscale de care au beneficiat in unele state membre UE.

In afara de Facebook, McDonald's si Amazon, Disney, Coca-Cola si Anheuser-Busch InBev au confirmat ca vor fi reprezentate la audierea din Parlamentul UE, ca si HSBC Holdings, Ikea Group si Philip Morris International. Pe de alta ...citeste mai departe despre "UE pune tunurile pe corporatiile americane: Facebook si McDonald's, printre companiile chemate la raport" pe Ziare.com

#companii americane Parlamentul European, #companii americane explicatii, #facilistati fiscale companii americane , #Stiri Taxe si impozite