Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

UE pregateste schimbari in ceea ce priveste taxele si impozitele: Avem o abordare invechita

UE pregateste schimbari in ceea ce priveste taxele si impozitele: Avem o abordare invechita
Uniunea Europeana (UE) vrea sa schimba modalitatile de taxare si impozitare a companiilor.

"Colegiul comisarilor a avut o dezbatere de orientare pentru a identifica masuri care sa conduca la o impozitare a societatilor mai transparenta, mai echitabila si mai favorabila cresterii economice", a transmis Comisia Europeana, intr-un comunicat.

Oficialii au ajuns la concluzia ca este necesara o noua abordare in materie de impozitare a societatilor, prin care sa se trateze in mod eficient abuzurile fiscale, sa se asigure venituri sustenabile si sa se stimuleze crearea unui mediu de afaceri mai bun pe piata interna.

"Dorim ca impozitarea societatilor sa fie mai echitabila si mai favorabila cresterii economice. Fiecare societate, mica sau mare, trebuie sa plateasca partea sa de impozite in locul in care isi genereaza profiturile. Impozitarea societatilor este responsabilitatea statelor membre, insa UE trebuie sa stabileasca un cadru clar si actualizat, care sa asigure o impozitare ...citeste mai departe despre "UE pregateste schimbari in ceea ce priveste taxele si impozitele: Avem o abordare invechita" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1133 ori