Tudose confirma ca in sedinta de guvern de miercuri vor fi adoptate masurile fiscale. Contributiile vor trece la angajat prin OUG

Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 13:44
968 citiri
Tudose confirma ca in sedinta de guvern de miercuri vor fi adoptate masurile fiscale. Contributiile vor trece la angajat prin OUG
Foto: Facebook/Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marti, la Parlament, ca miercuri, la ora 15:00, va avea loc sedinta de guvern in care vor fi adoptate modificarile Codului Fiscal, inclusiv transferul contributiilor de la angajator la angajat.

Intrebat daca vor fi trecute contributiile de la angajat la angajator, premierul Mihai Tudose a raspuns: "Da".

Chestionat in continuare daca acest transfer va fi facut prin ordonanta de urgenta, seful Guvernului a spus: "Da, prin ordonanta".

La o a treia intrebare, si anume cand va avea loc sedinta de guvern, Tudose a spus: "Maine" (miercuri - n. red.).

De asemenea, prim-ministrul a spus ca primarii nu sunt nemultumiti de masurile fiscale care urmeaza sa fie adoptate. "Nu au fost nemultumiti, Dumnezeule!", a sustinut Mihai Tudose.

Dupa ce edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, luni, masurile fiscale anuntate, afirmand ca nu vor aduce nimic bun, primarii au cerut marti socoteala Guvernului, legat de acestea, afirmand ca scaderea impozitul pe venit de la 16% la 10% va inseamna ca la primarii vor ajunge mai putini bani.

Dupa o intalnire cu Mihai Tudose si Liviu Dragnea, edilul Sectorului 3 din Capitala, Robert Negoita, a anuntat ca primariile vor primi compensari din bugetul Executivului.

Luni, la o zi dupa ample proteste in toata tara, ar fi trebuit sa aiba loc sedinta extraordinara de guvern, in care ar fi trebuit adoptate controversatele modificari ale Codului Fiscal. Sedinta a fost insa amanata, dupa ce a avut aceeasi soarta vineri. ...citeste mai departe despre "Tudose confirma ca in sedinta de guvern de miercuri vor fi adoptate masurile fiscale. Contributiile vor trece la angajat prin OUG" pe Ziare.com

#miercuri sedinta Guvern Tudose, #OUG contributii angajator angajat miercuri , #Stiri Taxe si impozite