Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Treci pe la ANAF inainte sa mergi la spital: Carpim si crestem birocratia

Treci pe la ANAF inainte sa mergi la spital: Carpim si crestem birocratia
Promisiunea Guvernului de a modifica procedurile legate de plata contributiei la sanatate de catre persoanele fara venituri a fost indeplinita destul de tarziu, astfel ca se nasc noi semne de intrebare.

Vineri, 25 martie 2016, a fost scadenta prima plata a contributiei de sanatate datorata de persoanele fara venituri, ce nu sunt coasigurate si nu sunt scutite la plata contributiei de sanatate prin efectul legii, conform art. 182 alin. (2) din noul Cod Fiscal.

Pentru cine nu a fost atent la modificarile fiscale ale inceputului de an, amintim ca persoanele fara venituri ce nu sunt coasigurate sau scutite la plata contributiei de sanatate au obligatia sa contribuie la sistemul de sanatate cu o suma egala cu 5,5% din salariul minim pe economie pentru fiecare luna.

Guvernul da inapoi? Romanii "fantome" fara venituri ar putea scapa de plata CASSPlata CASS, obligatorie sau nu pentru romanii fara venituri? Finantele inca n-au rezolvat problemaContributia la Sanatate pentru persoanele ...citeste mai departe despre "Treci pe la ANAF inainte sa mergi la spital: Carpim si crestem birocratia" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 771 ori