Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Totul despre fiscalitatile din Romania!

Totul despre fiscalitatile din Romania!
Cea de-a doua editie a evenimentului "Tax & Finance Forum" se va desfasura in perioada 6- 7 mai 2015, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Forumul constituie un prilej de analiza si dezbatere a fiscalitatii in Romania, reunind reprezentanti ai Ministerului Finantelor, ai celor mai mari companii de consultanta si experti financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piata romaneasca.

In prima zi a "Tax & Finance Forum" se vor dezbate subiecte legate de: legislatia europeana, modificari, armonizarea legislatiei romanesti, Noul Cod Fiscal, TVA, impozitul pe profit/venit, contributii sociale, impozitarea veniturilor obtinute de nerezidentii din Romania, optimizarea si planificarea fiscala, solutii eficiente de restructurare si reorganizare a afacerii.

A doua zi a evenimentului va oferi raspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale in cadrul unor seminarii sustinute de reprezentanti ai celor mai mari companii de consultanta.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe www.business-mark.ro.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1001 ori