Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Toate raportarile pe care trebuie sa le depui la Fisc pana diseara

Toate raportarile pe care trebuie sa le depui la Fisc pana diseara


Contribuabilii trebuie sa depuna la Fisc pana in 15 februarie inclusiv mai multe situatii si evidente, in functie de organizarea afacerii si domeniul de activitate.

Pana la 15 februarie, trebuie depuse:

Situatia livrarilor de tigarete pentru luna ianuarie se depune de catre antrepozitarii autorizati, operatorii inregistrati/ destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de astfel de produse.

Situatia centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna ianuarie se depune de catre operatorii economici care detin autorizatie de utilizator final (alcool etilic si alte produse alcoolice).

Evidenta achizitionarii, utilizarii si returnarii marcajelor pentru luna ianuarie se depune de catre antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de produse supuse marcarii.

Citeste mai multe despre Toate raportarile pe care trebuie sa le depui la Fisc pana diseara pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1178 ori