Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Toate declaratiile care trebuie depuse la Fisc in luna aprilie

Toate declaratiile care trebuie depuse la Fisc in luna aprilie
Contribuabilii au de indeplinit in luna aprilie aproape 20 de obligatii fiscale, conform calendarului stabilit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Numarul formularelor care trebuie depuse la Fisc variaza in functie de domeniul de activitate, dar si de forma de organizare a afacerii.

Pana in 5 aprilie trebuie depusa:

Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, formular 092.

Se depune de catre persoanele juridice si persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri in luna martie 2013 si sunt obligate sa-si modifice perioada fiscala devenind platitori de TVA lunar.

10 aprilie este termenul limita pentru:

Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, formular 010. Se depune de catre persoanele juridice, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.


Citeste mai multe despre Toate declaratiile pe care trebuie sa le depui la Fisc in luna aprilie pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1280 ori