Timbrul de mediu a fost eliminat, dar nu exista o procedura de restituire - Ce poti sa faci ca sa-ti iei banii inapoi

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 14:36
1158 citiri
Timbrul de mediu a fost eliminat, dar nu exista o procedura de restituire - Ce poti sa faci ca sa-ti iei banii inapoi
Foto: Arhiva Ziare.com

Printre cele 102 taxe eliminate dupa intrarea in vigoare a "Legii Dragnea" se numara si timbrul de mediu. Insa ce pot face soferii care l-au platit deja? Il pot recupera cumva?

Birul a fost declarat ilegal inca de anul trecut de Curtea de Justitie a UE (CJUE), astfel ca scoaterea lui e justificata din acest punct de vedere.

Doar ca legiutorii nu au mers cu rationamentul pana la capat si nu au elaborat pana acum si o schema prin care soferii care au platit timbrul de mediu sa-si primeasca banii inapoi.

"In principal, trebuie sa urmarim firul 'lipsei de logica economica si juridica' a tuturor guvernarilor de pana acum, ce de 10 ani de zile nu au reusit sa introduca un mod corect de calcul si conform cu prevederile Tratatului de functiune a UE, prin care taxa auto sa fie corecta si morala!

Astfel, prin eliminarea acestor 102 taxe si promulgarea textului legislativ de eliminare a timbrului de mediu, trebuie precizat ca NU exista un mod de restituire a timbrului de mediu, desi ...citeste mai departe despre "Timbrul de mediu a fost eliminat, dar nu exista o procedura de restituire - Ce poti sa faci ca sa-ti iei banii inapoi" pe Ziare.com

#restituire timbrul de mediu, #eliminare timbrul de mediu , #Stiri Taxe si impozite