Teodorovici nu e de acord cu Isarescu pe Codul Fiscal: Sub nicio forma nu revenim asupra masurilor

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 15:57
1170 citiri
Teodorovici nu e de acord cu Isarescu pe Codul Fiscal: Sub nicio forma nu revenim asupra masurilor
Foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Guvernul nu va reveni asupra pachetului de masuri incluse in Codul Fiscal, acesta urmand sa ramana in forma deja adoptata de Parlament, a afirmat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a adaugat ca va avea o discutie cu guvernatorul BNR pentru a-i prezenta inca o data argumentele.

"Cred ca acest Cod Fiscal va ramane in forma deja adoptata de catre Parlament. Nu vad ce altfel de discutii ar mai putea sa fie pe masuri, nu vad neaparat care ar fi efectul puternic al aplicarii treptate a unor masuri. Eu sunt pentru a produce in economie toate acele efecte de care economia are nevoie, dar efecte considerabile.

Pentru ca, altfel, o amagire a aplicarii treptate a unor astfel de masuri nu produce efectele scontate", a afirmat Teodorovici vineri, intr-o conferinta de presa, intrebat de jurnalisti daca va lua in considerare sfaturile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, de aplicare treptata a masurilor de relaxare fiscala.

Ponta, sageti catre Isarescu: Toata lumea a fost de acord ...citeste mai departe despre "Teodorovici nu e de acord cu Isarescu pe Codul Fiscal: Sub nicio forma nu revenim asupra masurilor" pe Ziare.com

#Teodorovici raspuns Isarescu Codul Fiscal, #Teodorovici Codul Fiscal , #Stiri Taxe si impozite