Taximetristii ii scriu lui Ponta: Noi luptam cu mafia, de ce nu ne sprijiniti?

Duminica, 26 Aprilie 2015, ora 20:46
994 citiri
Taximetristii ii scriu lui Ponta: Noi luptam cu mafia, de ce nu ne sprijiniti?
Foto: ziuacargo.ro

Taximetristii independenti i-au transmis o scrisoare deschisa premierului Ponta in care ii atrag atentia inca o data asupra problemelor din acest sector si sustin ca impozitarea bacsisurilor, masura anuntata recent, este o "forma de haiducie economico-financiara".

In scrisoarea semnata de Viorel Radu, presedintele Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor Independenti (ADTI) se arata, printre altele, ca premierul nu se consulta pe teme de politica fiscala cu categoriile socio-profesionale atunci cand schimba politica fiscala nationala.

De asemenea, premierului i se reproseaza ca nu ia masuri care sa imbunatateasca activitatea de taximetrie, in schimb impoziteaza bacsisurile care ii ajuta pe taximetristi sa supravietuiasca.

Taximetristii vor elibera un bon fiscal si pentru bacsisul primit de la client

"Ati fi putut, domnule prim-ministru, sa cititi in presa cum patronatele din taximetrie castiga saci de bani, ajung sa dezvolte ansambluri rezidentiale si sa dezvolte ...citeste mai departe despre "Taximetristii ii scriu lui Ponta: Noi luptam cu mafia, de ce nu ne sprijiniti?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#impozitare bacsis taximetristi, #impozite tacimetristi , #Stiri Taxe si impozite