TaxExpress, aplicatia care iti aminteste de obligatiile fiscale

Vineri, 30 Noiembrie 2012, ora 17:01
1682 citiri
TaxExpress, aplicatia care iti aminteste de obligatiile fiscale
Foto: Reuters

Compania KPMG Romania a lansat o aplicatie mobila - TaxExpress - care ajuta contribuabilii sa fie la curent cu obligatiile fiscale, potrivit informatiilor furnizate Agerpres de catre KPMG Romania.

Aplicatia ofera zilnic informatii despre declaratiile care trebuie depuse si termenele lor, dar si cele mai recente stiri despre modificarile cadrului legal si informatii despre evenimentele KPMG in Romania.

Aplicatia este disponibila pentru iPad, iPhone, iPod Touch si pentru dispozitivele Android.

Disponibila atat in Apple AppStore, cat si in Google Play Store, TaxExpress este oferita in trei limbi romana, engleza si chineza si furnizeaza informatii despre obligatiile fiscale pentru persoane fizice si pentru societati, personalizate in functie de domeniul de activitate selectat.

De asemenea, TaxExpress ofera notificari personalizate pentru obligatiile fiscale selectate si poate fi distribuita colegilor sau partenerilor de afaceri cu un singur click.

"Legislatia fiscala romaneasca este complexa si sufera modificari frecvente. Poate fi astfel foarte dificil pentru contribuabili sa ramana informati cu privire la toate obligatiile fiscale pe care le au. Totusi, neindeplinirea obligatiilor poate avea consecinte negative - depasirea unui termen poate conduce la amenzi si penalitati. Noua aplicatie oferita de KPMG in Romania permite utilizatorilor sa acceseze informatia din orice locatie unde exista conexiune la internet, sa evalueze imediat situatia lor fiscala si sa inteleaga pasii pe care trebuie sa-i faca pentru a se conforma legii", a declarat Ramona Jurubita, partener KPMG Romania.

"Cand am conceput TaxExpress, am realizat ca utilizatorii doresc acces la informatii fiscale clare, relevante si la timp, la o atingere de buton, iar aplicatia noastra se remarca in toate aceste privinte", a spus Serban Toader, senior partner KPMG Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie mobila obligatii fiscale, #aplicatie smartphone TaxExpress, #aplicatie KPMG obligatii fiscale, #informatii fiscale smartphone , #Stiri Taxe si impozite