Taxele de drum la intrarea in Bulgaria vor putea fi platite doar cash, de duminica pana marti

Miercuri, 04 Aprilie 2018, ora 14:13
1367 citiri
Taxele de drum la intrarea in Bulgaria vor putea fi platite doar cash, de duminica pana marti
Foto: Arhiva Ziare.com

In perioada 8 - 10 aprilie taxele de drum la intrarea in Bulgaria nu vor putea fi achitate electronic, decat cash, iar prelucrarea informatiilor privind aceste taxe se va face manual, din cauza unor lucrari la sistemul informatic.

"Persoanele care intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria pe perioada sarbatorilor pascale, trebuie sa cunoasca faptul ca autoritatile de frontiera bulgare ne-au informat, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, ca in perioada 08.04.2018, ora 20.00 - 10.04.2018, ora 08.00, in toate punctele de trecere a frontierei bulgare, prelucrarea informatiilor privind taxele pentru vinieta se va efectua manual", precizeaza un comunicat remis, miercuri, de Politia de Frontiera.

Astfel, de duminica seara si pana marti dimineata, software-ul "Taxe de drum si regim de autorizare", parte a sistemului vamal bulgar, nu va functiona automat din cauza demersurilor si actiunilor tehnice necesare intretinerii acestui program.

In toate punctele de frontiera ale Bulgariei, pentru perioada mentionata, taxele de drum se vor achita cash.

Totodata, autoritatile vamale bulgare au informat ca vor suplimenta numarul de lucratori in toate punctele de frontiera, pe timpul prelucrarii manuale a datelor. ...citeste mai departe despre "Taxele de drum la intrarea in Bulgaria vor putea fi platite doar cash, de duminica pana marti" pe Ziare.com

#taxe drum Bulgaria cash, #taxe drum Bulgaria , #Stiri Taxe si impozite