Taxa pentru cei care au centrale termice in apartamente? RADET considera ca introducerea ei e iminenta

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 17:49
1536 citiri
Taxa pentru cei care au centrale termice in apartamente? RADET considera ca introducerea ei e iminenta
Foto: Arhiva Ziare.com

Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) considera iminenta introducerea unei taxe de mediu pentru detinatorii de centrale termice individuale.

"In ceea ce priveste studiul comparativ intre sistemul centralizat de termoficare si centrala termica de apartament, acesta demonstreaza ca in municipiul Bucuresti se recomanda si chiar impune folosirea incalzirii centralizate, avand in vedere motive de ordin social, economic si al protectiei mediului.

Astfel, sistemul centralizat de termoficare este sigur in exploatare si are o durata de viata de peste 30 de ani, este independent din punct de vedere al combustibilului folosit si poate functiona atat cu gaze naturale, cat si cu pacura, dar si cu alte surse neconventionale.

Nu in ultimul rand, este ecologic, lipsesc accizele de mediu si are o atitudine prietenoasa fata de mediu si resursele energetice", au precizat reprezentantii RADET, potrivit Profit.ro.

Vei fi obligat sa schimbi centrala termica din ...citeste mai departe despre "Taxa pentru cei care au centrale termice in apartamente? RADET considera ca introducerea ei e iminenta" pe Ziare.com

#taxa centrale termice apartament, #taxa centrala apartament, #taxa centrala termica apartament , #Stiri Taxe si impozite