Taxa de poluare, returnata cu dobanda de la data platii

Marti, 23 Iunie 2015, ora 17:45
1204 citiri
Taxa de poluare, returnata cu dobanda de la data platii
Foto: Arhiva Ziare.com

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca pentru sumele incasate cu titlu de taxa de prima inmatriculare, taxa de poluare si taxa pentru emisii poluante si restituite prin hotarari judecatoresti se aplica dobanda fiscala, care curge de la data platii acestora, a anuntat marti Avocatul Poporului.

Instanta suprema a admis recursurile in interesul legii pe aceasta tema formulate de catre Avocatul Poporului si procurorul general privind interpretarea dispozitiilor legale in baza carora se calculeaza dobanzile aferente sumelor incasate si restituite de administratiile finantelor publice din tara pentru cele trei taxe diferite, se arata intr-un comunicat al Avocatului Poporului.

Guvernul a decis: Cum va fi restituita taxa auto

"Conform Deciziei nr. 14 din 22 iunie 2015 pronuntate in dosarul nr. 9/ 2015, Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca dobanda care se acorda pentru sumele incasate cu titlu de taxa de prima inmatriculare, taxa pe poluare si taxa pentru emisii ...citeste mai departe despre "Taxa de poluare, returnata cu dobanda de la data platii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#taxa auto returnata dobanda, #taxa plouare dobanda , #Stiri Taxe si impozite